TuÄŸçe Tayfur Montaj Ä°ddialarına Yanıt Verdi! 100 Bin Dolarım Var Onlara Verecek Param Yok!

Son dönemde yaptığı paylaşımlarla ve evliliÄŸiyle gündemde olan ünlü ÅŸarkıcı TuÄŸçe Tayfur 2. Sayfa programına baÄŸlanırken montaj iddialarına yanıt verdi. 

 

Son dönemde yaptığı paylaşımlarla ve evliliÄŸiyle gündemde olan ünlü ÅŸarkıcı TuÄŸçe Tayfur 2. Sayfa programına baÄŸlanırken montaj iddialarına yanıt verdi. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla ve evliliÄŸiyle gündemde olan ünlü ÅŸarkıcı TuÄŸçe Tayfur 2. Sayfa programına baÄŸlanırken montaj iddialarına yanıt verdi. 

 

Posta'da yer alan habere göre; Ferdi Tayfur ve Necla Nazır'ın kızları TuÄŸçe Tayfur, uzun süre çalkantılı özel hayatıyla magazin gündeminden düÅŸmüyor. Eski niÅŸanlısı Burak Kalfa ile sorunları konuÅŸulurken sürpriz bir ÅŸekilde Muhammet Aydın'la nikah masasına oturan TuÄŸçe Tayfur bugün katıldığı magazin programında hakkında çıkan iddialara yanıt verdi. Bir dargın bir barışık olduÄŸu eski niÅŸanlısı Burak Kalfa'dan ÅŸiddet gördüÄŸünü açıklayan TuÄŸçe Tayfur sessiz sedasız sevgilisi Muhammet Aydın ile nikah masasına oturmuÅŸtu. Ünlü ismin eÅŸi Muhammet Aydın hakkındaki iddialar, önceki gün 2. Sayfa'da da yer aldı. Programda sunucular kendilerine gelen cinsel içerikli video ile ÅŸoke olduklarını söylediler. Aydın'ın 'montaj' olduÄŸunu iddia ettiÄŸi videolar nedeniyle gündemde olan çift, bugün 2. Sayfa programına konuk oldu. Muhammet Aydın, eÅŸinin travmalarını silmeye çalıştığını anlatırken, Efe ile olan iliÅŸkisinden de bahsetti:

 

TuÄŸçe'nin travma yaÅŸadığı konuları yok etmeye çalışıyorum. Saçlarının rengini 4 kez uÄŸraşıp sarıya çevirdim. "ArkadaÅŸlarımla oyun oynarken çekilen videolarım montajlanmış" diyen Aydın, "Benden 100 bin dolar istiyorlar. Abdestimden eminim. 100 bin dolarım var ama onlara verecek yok" dedi. TuÄŸçe Tayfur ise ÅŸöyle konuÅŸtu:

 

Muhammet evlenene kadar benim elimi dahi tutmamış bir insan. Benimle bebek gibi ilgileniyor, eski travmalarımı hatırlamam mümkün deÄŸil. Muhammet'e kadar olan her ÅŸey yanlıştı. Ben onların yanlış olduÄŸunu bile bile gitmedim. Yanlış çıktılar. Öte yandan TuÄŸçe Tayfur geçtiÄŸimiz günlerde eÅŸiyle arasında geçen diyalogla gözleri üzerine çekmiÅŸti. Yeni klip öncesi saç rengini deÄŸiÅŸtirmeyi düÅŸünen TuÄŸçe Tayfur'a eÅŸinden izin çıkmadı. Tayfur da saç rengini deÄŸiÅŸtirip deÄŸiÅŸtirmeme konusunda takipçilerinden yardım istedi. Saç rengi konusunda anlaÅŸamayan çiftin o anları sosyal medyada gündem oldu. Muhammet Aydın'ın eÅŸine 'Saç rengini deÄŸiÅŸtirirsen klip konusunu düÅŸünmem gerekir. Biliyorsun ÅŸarkı tekrar çıkaracaksın ama sahne yok' sözleri dikkat çekti. Ferdi Tayfur ve Necla Nazır'ın kızı TuÄŸçe Tayfur'un Sivas'ta gerçekleÅŸen nikahına katılmamaları gündeme gelmiÅŸti. TuÄŸçe Tayfur, anne ve babasının bu evliliÄŸe sıcak bakmadığı iddialarına "Anne ve babamın rızası vardı" diyerek cevap vermiÅŸti.