Sosyal medyada son dönemde yaptığı açıklamalarla ve Ukrayna'ya yararına yaptığı proje ile gündemde olan ünlü şarkıcı Uriel Salnaitis, yaptığı açıklamada toplam 22 şarkıcılık "Kaybolan Yıllar" albümünün bittiğini ve yaza piyasaya çıkacağını belirtti.

 

Sosyal medyada son dönemde yaptığı açıklamalarla ve Ukrayna'ya yararına yaptığı proje ile gündemde olan ünlü şarkıcı Uriel Salnaitis, yaptığı açıklamada toplam 22 şarkıcılık "Kaybolan Yıllar" albümünün bittiğini ve yaza piyasaya çıkacağını belirtti. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Uriel Salnaitis, yaptığı açıklamada toplam 22 şarkıcılık "Kaybolan Yıllar" albümünün bittiğini ve yaza piyasaya çıkacağını belirtti.​

 

 

Yaza piyasada!

 

Çıkardığı kendine has 80'ler ve 90'lar coverlarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Uriel Salnaitis, yaptığı açıklamada toplam 22 şarkıcılık "Kaybolan Yıllar" albümünün bittiğini ve yaza piyasaya çıkacağını belirtti. Uriel Salnaitis yaptığı açıklamada "Son günlerde stüdyodan çıkmadan çalışıyoruz. Çok çalıştık, çok hazırlandık ama sonunda bitti. Kaybolan Yıllar albümümde 11 Türkçe ve Almanca şarkı, 11 de remix olacak toplamda 22 şarkılık albüm yaza piyasada olacak. Çok titiz çalıştık, çok emek harcadık. Umuyorum hayranlarımın beklediğine değecek ve yaza bu albüm müzikseverlerin vazgeçilmezi olacak. Ben şimdiden çok heyecanlıyım!" ifadelerini kullandı.