Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü TV yıldızı Yasin Obuz, Survivor 2022 All Star'da potaya gönderilen ikinci ismin Ayşe Yüksel olmasının ardından yaptığı açıklama ile olay oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü TV yıldızı Yasin Obuz, Survivor 2022 All Star'da potaya gönderilen ikinci ismin Ayşe Yüksel olmasının ardından yaptığı açıklama ile olay oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü TV yıldızı Yasin Obuz, Survivor 2022 All Star'da potaya gönderilen ikinci ismin Ayşe Yüksel olmasının ardından yaptığı açıklama ile olay oldu. 

 

Karakter performansı yener!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü TV yıldızı Yasin Obuz, Survivor 2022 All Star'da potaya gönderilen ikinci ismin Ayşe Yüksel olmasının ardından yaptığı açıklama ile olay oldu. Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Ayşe Yüksel'in potaya gönderilmesi için "Ayşe’yi psikolojik olarak bitirmeye çalışın, Nisayı’da yavaş yavaş bu psikolojiye sokma girişimlerine başlayın sonra hiç potaya düşmeyecekmiş gibi hareket edin... ya sonra... KAREKTER PERFORMANSI YENER." ifadelerini kullanan Obuz sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;