Yasin Obuz'dan Survivor 2022 All Star'da Potaya Gönderilen AyÅŸe Yüksel Ä°çin Olay Açıklama!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü TV yıldızı Yasin Obuz, Survivor 2022 All Star'da potaya gönderilen ikinci ismin AyÅŸe Yüksel olmasının ardından yaptığı açıklama ile olay oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü TV yıldızı Yasin Obuz, Survivor 2022 All Star'da potaya gönderilen ikinci ismin AyÅŸe Yüksel olmasının ardından yaptığı açıklama ile olay oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniÅŸ kitlelerin dikkatini çekmeyi baÅŸaran ünlü TV yıldızı Yasin Obuz, Survivor 2022 All Star'da potaya gönderilen ikinci ismin AyÅŸe Yüksel olmasının ardından yaptığı açıklama ile olay oldu. 

 

Karakter performansı yener!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü TV yıldızı Yasin Obuz, Survivor 2022 All Star'da potaya gönderilen ikinci ismin AyÅŸe Yüksel olmasının ardından yaptığı açıklama ile olay oldu. Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda AyÅŸe Yüksel'in potaya gönderilmesi için "AyÅŸe’yi psikolojik olarak bitirmeye çalışın, Nisayı’da yavaÅŸ yavaÅŸ bu psikolojiye sokma giriÅŸimlerine baÅŸlayın sonra hiç potaya düÅŸmeyecekmiÅŸ gibi hareket edin... ya sonra... KAREKTER PERFORMANSI YENER." ifadelerini kullanan Obuz sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

yasin obuz dan olay ayse yuksel aciklamasi