1 Ayda 12 Kilo Verdiren Yeşil Elma Kürü!

Youtube'da yayınladığı sağlıklı bilgiler ile tanınan ünlü Youtuber SevgininDünyası, kanalında yayınladığı yeni videosunda bu kez takipçileriyle 1 ayda 12 kilo verdiren yeşil elma kürünün tarifini takipçileri ile paylaştı. 

 

Youtube'da yayınladığı sağlıklı bilgiler ile tanınan ünlü Youtuber SevgininDünyası, kanalında yayınladığı yeni videosunda bu kez takipçileriyle 1 ayda 12 kilo verdiren yeşil elma kürünün tarifini takipçileri ile paylaştı. Bu kürle beraber beslenmenize dikkat edip, egsersiz ile desteklerseniz 12 kilo verebileceğinizi söyleyen ünlü Youtuber eğer egsersiz yapamam diyorsanız 7 kiloya kadar verebileceğinizi söyledi. İçinde hiçbir zararlı maddenin bulunmadığı kürü yine de belirli hastalığı olanların doktor kontrolünde kullanması gerektiğini belirten ünlü Youtuber bu videosu ile kısa sürede binlerce kez izlenirken sosyal medyada takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

Yapılışı ve uygulanışı ile ilgili detayları aşağıda paylaştığımız link üzerinden SevgininDünyası'nın videosunu takip ederek öğrenebilirsiniz.