1 TL'ye Konser Bileti! Sosyal Medyada Gündem Oldu!

Bilet satış uygulaması Bubilet düzenlediği kampanya ile bir hafta boyuncu aralarında Redd, Semicenk, Yaşar, Evgeny Grinko gibi isimlerin yer aldığı konserlerin biletlerini 1TL'ye satışa çıkardı. 

 

Bilet satış uygulaması Bubilet düzenlediği kampanya ile bir hafta boyuncu aralarında Redd, Semicenk, Yaşar, Evgeny Grinko gibi isimlerin yer aldığı konserlerin biletlerini 1 TL'ye satışa çıkardı. Bilet satış uygulaması Bubilet düzenlediği kampanya ile bir hafta boyuncu aralarında Redd, Semicenk, Yaşar, Evgeny Grinko gibi isimlerin yer aldığı konserlerin biletlerini 1 TL'ye satışa çıkardı.  

 

Siteden yapılan açıklamada düzenlenen kampanya ile "Siteyi gözetleyenlere güzel bir haberimiz var; 1 TL’lik biletler bir hafta boyunca, sınırlı kotalarla saat başı satışa açılacaktır. Yoğun ilginize çok teşekkür ederiz. Bütün ekip şok içinde, elimizden geldiğince hızlı bir şekilde sistemi düzeltmeye çalışıyoruz. Bir sonraki kampanya döneminde, çok daha iyi bir altyapıyla sizlerle olacağız. Bize küsmeyin, sevgiler. Bubilet Ekibi" ifadelerini kullanıldı. 

 

İşte o açıklama;

 

1 TL'ye konser bileti



Etiketler: