10 Günlük Tatile Gitti! Tek Başına Bıraktığı Bebeği Açlıktan Hayatını Kaybetti!

Kristel Candelario hayatının geri kalan bölümünü demir parmaklıklar ardında geçirecek. ABD’nin Ohio eyaletindeki Cuyahoga kentindeki mahkemenin yargıcı Brendan Sheehan kararı şöyle açıkladı:

 

Fenoreporter - Dış Haberler Servisi

 

'Çocuğunuz Jailyn’in kapattığınız evden çıkmasına nasıl imkan vermediyseniz, siz de hayatınız boyunca kapatıldığınız hücrenizden çıkamayacaksınız. Tek fark, kızın çocuğunuza yiyecek, içecek bile bırakmadınız ama size hücrenizde yiyecek içecek verilecek.'

 

32 yaşındaki Kristel Candelario ağırlaştırılmış cinayetten ve bir çocuğun hayatını tehlikeye atmaktan suçlu bulundu. Sadece 16 aylık çocuğunu Detroit, daha sonra da Porto Riko’da tatil yapmak için 10 gün boyunca evde yalnız bırakmakla suçlanıyordu. Kristel tatil dönüşü bebeğini yatakta cansız buldu ve acil servisi çağırdı. Eve gelen sağlık görevlileri küçük kızın günlerce susuz kaldığını belirledi.

 

Yapılan otopside ağırlığı sadece 5,8 kiloya düşmüş olan Jailyn’in açlık ve susuzluktan öldüğü sonucuna varıldı.

 

'10 gün tatile gitmek ve çocuğu ölüme bırakmak… İnsanlığın dibe vurduğu bir şey bu…'

 

Mahkemede savcı Michael C. O’Malley cani anne için müebbet hapis cezası isterken böyle konuştu.

 

Kristel’in hem akıl sağlığı sorunları var, hem de depresyonda, 'Yaşadıklarım için korkunç acı çekiyorum. Yaptıklarımı onaylamıyorum ama o günlerde ne kadar acı çektiğimi kimse bilemez. Tanrının ve küçük kızımın beni affettiklerine inanıyorum' diye konuştu.



Etiketler: