17 Yıllık Twitter'ın Logosundan Kuş Gitti Köpek Geldi! Twitter'ın Yeni Logosu Ne Anlama Geliyor?

Yeni Twitter logosu ne anlama geliyor? Neden değişti? 21 Mart 2006 tarihinde kurulan Twitter'da Elon Musk'un yönetimi almasının ardından bir dizi değişiklik yaşanırken, 17 yıllık Twitter logosu "Kuş" gitti yerine "Köpek" geldi. Peki yeni Twitter logosu ne anlama geliyor? Neden değişti? Cevaplar haberimizde..

 

Yeni Twitter logosu ne anlama geliyor? Neden değişti? 21 Mart 2006 tarihinde kurulan Twitter'da Elon Musk'un yönetimi almasının ardından bir dizi değişiklik yaşanırken, 17 yıllık Twitter logosu "Kuş" gitti yerine "Köpek" geldi. Peki yeni Twitter logosu ne anlama geliyor? Neden değişti? Cevaplar haberimizde..

 

Yeni Twitter logosu ne anlama geliyor? Neden değişti?

 

21 Mart 2006 tarihinde kurulan Twitter'ın logosunda bulunan mavi renkli kuş logosunun yerine artık köpek logosu kullanılmaya başlandı. Twitter'da da gündem olan değişiklikte Elon Musk'un kendi kripto parası olduğu söylenen Doge Coin'in reklamının yapılmak istendiği söylenirken değişikliğin ne kadar süreli olduğu ya da kalıcı olup olmadığı bilinmiyor. Twitter'da yaşanan logo değişikliği sonrası kullanıcılar Elon Musk'a tepki gösterirlerken, "Elon Musk bey kendi kripto parasının reklamını yapıyor, DogeCoin." ifadelerini kullandı. 

 

İşte Elon Musk'un konuyla ilgili paylaşımı;

 

twitter da logo mu degisti neden degisti yeni logo ne anlama geliyor

 

İşte Twitter'ın yeni logosu;

 

twitter da logoda kus gitti kopek geldi twitter logosu mu degisti neden degisti



Etiketler: