1800 Yıllık Antik Tiyatroda Muhteşem Akşam!

Denizli BüyükÅŸehir Belediyesinin ev sahipliÄŸinde, Kültür ve Turizm Bakanlığının destekleriyle “TRT Sanatçıları Åžehir Konserleri” 1800 yıllık Hierapolis Antik Tiyatro’da düzenlendi. Müzikseverlerin akın ettiÄŸi unutulmaz gecede konuÅŸan BaÅŸkan Osman Zolan, “Denizli’miz kültür ve sanat ÅŸehri olmaya devam edecek” dedi.

 

Her hafta farklı bir ÅŸehirde, halka açık ve ücretsiz olarak düzenlenen "TRT Sanatçıları Åžehir Konserleri" bu kez Denizli’de sahne aldı. Denizli ValiliÄŸi ve Denizli BüyükÅŸehir Belediyesinin ev sahipliÄŸinde, Kültür ve Turizm Bakanlığının destekleriyle gerçekleÅŸen konser beyaz cennet Pamukkale’de bulunan UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesi'ndeki 1800 yıllık Hierapolis Antik Tiyatro’da yapıldı. VatandaÅŸların konser alanına rahat ulaşımı için Denizli BüyükÅŸehir Belediyesi ücretsiz otobüs servis hizmeti verirken, tarihi yapı hıncahınç davetlilerle doldu. Konsere önceki dönem Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, AK Parti Denizli Milletvekilleri Cahit Özkan ile Nilgün Ök, Denizli BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkanı Osman Zolan, eÅŸi Berrin Zolan, TRT yöneticileri ve binlerce müziksever katıldı. Konserde Türk Halk MüziÄŸi, Türk Sanat MüziÄŸi ve TRT Caz Orkestrası ses ve saz sanatçıları sahne alırken TRT Radyo NaÄŸme, TRT Radyo Türkü ve TRT Müzik'te canlı yayınlanan konserde Denizli türküleri de seslendirildi.

 

1800 yillik antik tiyatroda unutulmaz aksam

 

“MuhteÅŸem bir akÅŸam yaÅŸadık”

 

Konser sonunda bir teÅŸekkür konuÅŸması gerçekleÅŸtiren BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkanı Osman Zolan, baÅŸta konsere emek veren sanatçı ve müzisyenleri kutlayarak, davetlerine icabet eden hemÅŸehrilerine de teÅŸekkür etti. Böylesi tarihi bir mekânda çok özel bir organizasyonu gerçekleÅŸtiriyor olmanın mutluluÄŸunu yaÅŸadıklarını ifade eden BaÅŸkan Zolan, “HoÅŸ geldiniz. Güzel ve muhteÅŸem bir akÅŸam yaÅŸadık. Her birinizi ayrı ayrı kutluyorum. Tekrar sizleri ÅŸehrimizde ağırlamak isteriz. Denizli’miz kültür ve sanat ÅŸehri olmaya devam edecek” dedi. KonuÅŸmanın ardından BaÅŸkan Zolan, TRT Radyo Dairesi BaÅŸkanı Hamit Yaz’a günün anısına üzerinde Denizli horozu figürü bulunan bir kaide hediye etti. BaÅŸkan Zolan ve beraberindekiler müzisyenlere çiçek takdiminde bulundu.