2023 Celine Dion İçin Kötü Geçti! Acı Günü! Yeğenini Trafik Kazasında Kaybetti!

Celine Dion ve ailesi 2024’e acılı ve yaslı girdiler. Kanadalı şarkıcının yeğeni Quebec’te 51 yaşında trafik kazasında hayatını kaybetti.

 

Fenoreporter - Dış Haberler Servisi

 

Kaza 28 Aralık Perşembe günü akşam saatlerinde meydana geldi. Kimliği henüz belirlenemeyen bir sürücünün kullandığı araba, yoldan çıkıp karşı yöne girdi ve bir başka araçla çarpıştı. Üçüncü bir araba kaza yapan ilk 2 arabaya çarptı. Beyaz bir “Mini Cooper” olan ikinci arabayı Celine Dion’un yeğeni Brigitte Dion kullanıyordu.

 

3 arabanın karıştığı bu kazada sadece Brigitte Dion hayatını kaybetti. Diğer araçların sürücüleri hafif yaralarla kurtuldular. Zincirleme kazanın nedenini belirlemek için soruşturma sürüyor. 51 yaşındaki Brigitte Dion, Celine Dion’un 76 yaşındaki büyük ağabeyinin kızıydı.

 

Bu kaza ve ölüm, “Katı kişi sendromu” nedeniyle kaslarının kontrolünü kaybeden, o nedenle de evinden pek dışarı çıkamayan Celine Dion için yeni bir yıkım oldu. Şarkıcının sağlık durumu nedeniyle ağabeyinin ailesine başsağlığı ziyaretine gidip gidemeyeceği henüz bilinmiyor.