2023 Yılı İdris Nebi Taşkan İçin Mükemmel Başladı! İşte Yeni Projeleri!

Son dönemde rol aldığı yapımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu İdris Nebi Taşkan için 2023 yılı mükemmel başlarken, projeleri peş peşe vizyona girmeye hazırlanıyor. 

 

Son dönemde rol aldığı yapımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu İdris Nebi Taşkan için 2023 yılı mükemmel başlarken, projeleri peş peşe vizyona girmeye hazırlanıyor. Son dönemde yaptığı açıklamalarla ve sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu İdris Nebi Taşkan için 2023 yılı mükemmel başlarken, projeleri peş peşe vizyona girmeye hazırlanıyor.

 

2023 idris nebi taskan icin guzel basladi

İdris Nebi Taşkan'ın rol aldığı Al Sancak dizisi setinden ilk fotoğraflar gelmeye başladı

 

Nisan'da Benim Babam Bir Kahraman filmi vizyonda olacak!

 

Yönetmenliğini Orçun Benli'nin yaptığı oyuncu kadrosunda Ufuk Bayraktar, Aslıhan Kapanşahin, Selim Erdoğan, Mahir İpek, Metin Coşkun, Nurhan Mine Söz, gibi oyuncuların yer aldığı filmde Ferit karakteriyle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanan İdris Nebi Taşkan ayrıca TRT’de yakın zamanda başlayacak, sete çıkılan Al Sancak dizisinde de önemli bir karaktere hayat verecek. 2023 yılında peş peşe projelerle hayranlarıyla buluşmaya hazırlanan yakışıklı oyuncu bu projelerle sevenlerini heyecanlandırmayı başardı. 

 

İşte İdris Nebi Taşkan'ın rol aldığı Benim Babam Bir Kahraman'ın fragmanı;