2024 Başkanlık Seçimleri İçin Kanye West’in Ardından Dan Bilzerian da Aday!

Geçtiğimiz günlerde Kanye West’in yaptığı “2024 Başkanlık Seçimleri için adayım” açıklamasından sonra Instagram’ın en çok takip edilen ünlülerinden olan ünlü poker oyuncusu Dan Bilzerian da “2024 için adayım” açıklamasını yaptı.

 

Lüks yaşamı ile Instagram’da milyonlarca kişinin takip ettiği ünlü poker oyuncusu 2024’te yapılacak başkanlık seçimlerinde Kanye West’in karşısına aday olarak çıkacağını açıkladı. Bilzerian bir etkinlikte gazetecilerin West’in adaylığı ile ilgili sordukları soruya Kanye West'in Hillary Clinton'dan daha iyi olacağını söyledikten sonra kendisinin de aday olacağını duyurdu. İngiliz basını bu haberi, "Şaka yapıp yapmadığı net değil ama ağzından bu cümle çıktı ve resmen başkanlık adayı açıklaması yaptı. Dan Bilzerian 2024'te ABD başkanı olmak için yarışacak. Zaman gösterecek. Ardından ilginç bir soru geliyor. Kim Başkan Trump'ın onayını aldı?" ifadeleriyle verdi.

 

Dan Bilzerian daha önce Trump’a olan hayranlığını “Zayıflatılmış bir siyasi doğruluk çağında, filtrelenmemiş kalan insanlara saygı göstermek zorundasınız” ifadeleri ile belirtirken, Trump ile çekilmiş bir fotoğrafını sosyal medya sayfasından paylaşmıştı.

 

 

Not: Fotoğraf Dan Bilzerian'ın Instagram sayfasından alınmıştır.