23 Çılgın Ayakkabı Tüyosu!

Youtube'da yayınladığı çeşitli içeriklerle adından söz ettiren ünlü Youtuber 5 Dakikada Hallet bu kez takipçileriyle 23 çılgın ayakkabı önerisini paylaştı. 

 

Youtube'da yayınladığı çeşitli içeriklerle adından söz ettiren ünlü Youtuber 5 Dakikada Hallet bu kez takipçileriyle 23 çılgın ayakkabı önerisini paylaştı. Her kızın en sevdiği bir çift ayakkabısı vardır ve bunlara son derece önem verirler ve bakımlarını yaparlar. Ayakkabılarınızı hızlıca nasıl onarabileceğinizi, nasıl güzelce temizleyebileceğinizi, nasıl ışıldayan bağcıklara sahip olabileceğinizi ve daha nice şeyi öğreneceksiniz. Ayrıca, ayakkabılar kızların görünümleri için çok önemlidir. Bu yüzden her kızın bilmesi gereken ayakkabı tüyolarının bir derlemesini bu videoda bulacaksınız.

 

-Son derece havalı parmak arası terlikleri nasıl yapabileceğinizi öğreneceksiniz.

 

-Ayakkabılarınızı kolayca temizleyebilirsiniz: kabartma tozu, hidrojen peroksit ve suyu karıştırın. Ve bir diş fırçası ile ayakkabılarınızı temizleyin.

 

-Parmak arası terliklerinizi balonlarla süsleyin! Sıkıcı parmak arası terliklerinizi canlandırın! Dilediğiniz rengi seçin hatta, farklı renkleri de karıştırabilirsiniz. Balonlara çifte düğüm atmayı unutmayın!

 

-Eski kotlarınızı keserek sevimli sandaletlere dönüştürün.

 

-Karanlıkta parlayan bağcıklar çok havalıdır ve bunlarla arkadaşlarınızı hayretler içinde bırakabilirsiniz. Tarifi uygulayın: Schweppes, peroksit ve kabartma tozunu karıştırın.

 

-Su toplamasını önlemenin kolay yolunu keşfedin: Sprey deodorant kullanın.

 

-Deri ayakkabılarınızı parlatmak için muz kabuğu kullanın. Ayakkabılarınızı muz kabuğu ile parlatmak hem çok kolay hem de güzel kokmalarını sağlar!

 

-Kirli ayakkabılarınızı temizlemek için elektrik süpürgesini kullanın.

 

-Yazın ayakkabılarınız kokuyorsa, mükemmel ayakkabı deodorantı tarifimizi deneyin. 1 yemek kaşığı mısır nişastası, 1 yemek kaşığı kabartma tozu ve 5 damla esansiyel yağı bir plastik poşetin içinde karıştırın.

 

-Günlük pedi parçalar halinde kesin ve ayağınızın su toplamasını engellemek için ayakkabılarınızın içine yapıştırın.

 

Detayları aşağıda bulabilirsiniz.