450.000 TL'ye Karavanlarını Yenilediler!

Neslihan Atagül Doğulu ve Kadir Doğulu 2017 yılında evlendiklerinde lüks otellerdeki kalacaklarına karavanda kalarak dünyayı dolaşacaklarını söylemişlerdi. Gelen haberlere göre ünlü çift 450.000 TL'ye karavanlarını yenilediler. 

 

Neslihan Atagül Doğulu ve Kadir Doğulu 2017 yılında evlendiklerinde lüks otellerdeki kalacaklarına karavanda kalarak dünyayı dolaşacaklarını söylemişlerdi. Gelen haberlere göre ünlü çift 450.000 TL'ye karavanlarını yenilediler. Son dönemde Sefirin Kızı dizisindeki başarısıyla adından söz ettirmeyi başaran ünlü oyuncu Neslihan Atagül Doğulu ile eşi Kadir Doğulu 2017 yılında evlendiklerinde lüks otellerdeki kalacaklarına karavanda kalarak dünyayı dolaşacaklarını söylemişlerdi. Gelen haberlere göre ünlü çift 450.000 TL'ye karavanlarını yenilediler.

 

Kadir Doğulu yaptığı açıklamada "Neslihan kamp hayatmı sevmezdi. Ben de bazı taktikler uyguladım. Sıkılmasın diye ilk etapta yakın yerlere götürdüm. Sonra alıştırdım, çemberi büyüttüm. Alpler’e kadar çıktık. Şimdi kamp tutkunu" dedi. Muğla’daki bahçeli evlerinde karantinada olan ikili, bu süreçte bahçeyi ekip biçtiklerini, köpekleri ve tavuklarıyla ilgilendiklerini söyledi.