50 Kez Tüp Bebek Tedavisi Gören Aylin Coşkun'dan Annelik Açıklaması! 'Takdiri Allah Verecek!'

Son dönemde yaptığı açıklamalarla gündemden düşmeyen ünlü şarkıcı Aylin Coşkun objektiflere yansırken yaptığı annelik açıklamasıyla dikkat çekti. 

 

Ensonhaber'de yer alan habere göre, Son dönemde yaptığı açıklamalarla gündemden düşmeyen ünlü şarkıcı Aylin Coşkun objektiflere yansırken yaptığı annelik açıklamasıyla dikkat çekti.  Uzun bir süredir gözlerden uzak, sakin bir hayat süren ünlü şarkıcı Aylin Coşkun, anne olmak için uğraştığını söyledi. Evlendiği günden beri anne olmak isteyen ünlü şarkıcı Aylin Coşkun, bir mekan çıkışında görüntülendi.

 

18 kilo verdi

 

Geçtiğimiz günlerde tüp bebek tedavisi gördüğünü açıklayan ve 18 kilo veren Aylin Coşkun, yaptığı açıklamalarla dikkat çekti. 50 kez tüp bebek tedavisi gördüğünü açıklayan şarkıcı, sağlık durumuyla ilgili bilgilendirme yaptı.

 

"Takdiri Allah verecek”

 

Ünlü şarkıcı, "Takdiri Allah verecek." diyerek çocuk istediğini yineledi. Aylin Coşkun, "Çocuk çok istedikçe Allah vermiyor. Ben mücadele ediyorum. Takdiri Allah verecek." dedi. Ünlü şarkıcı Aylin Coşkun, 2019 yılında 15 yıllık sevgilisi Volkan Aslan ile evlenmişti.



Etiketler: