50M2 Dizisi Aslında Ne? Neden Bu Kadar Fazla Eleştirildi? İşte Detaylar!

Youtube'da yayınladıkları içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü Youtube kanalı ViBio, yayınladıkları videolarında 50M2 dizisi hakkında bilgi verirlerken, eleştirilmesiyle ilgili dikkat çeken yorımlarda bulundular. 

 

Youtube'da yayınladıkları içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü Youtube kanalı ViBio, yayınladıkları videolarında 50M2 dizisi hakkında bilgi verirlerken, eleştirilmesiyle ilgili dikkat çeken yorımlarda bulundular. Son dönemde yayınladıkları içeriklerle gündeme yön veren ünlü Youtube kanalı ViBio, yayınladıkları videolarında 50M2 dizisi hakkında bilgi verirlerken, eleştirilmesiyle ilgili dikkat çeken yorımlarda bulundular.

 

Yayınladıkları videolarında 50M2 dizisi için "Netflix’in 4. orijinal Türkiye yapımı dizisi, yakın zamanda hayatımıza girdi. İlk denemesinde bir süper kahraman dizisi yapan yapımcılar, bu seferkinde yine kahraman arayışına girmişler ancak bu kahraman süper değil. Hoş çok kötü olduğu da söylenemez. Her Netflix yeni yapımında olduğu gibi elbette önce büyük bir önyargıyla izlendi. Malum ne televizyon dizileri seviliyor dijital sevenler tarafından, ne de yabancı dizilere benzer yapımlar tutuluyor.

 

Ancak bu dizinin izleyicilerinin büyük bir kısmı, senaryo yazarı kısmındaki isimden dolayı izledi merakla. Evet Burak Aksak için. Beğenmeyenler de onun yapımlarını izlemeyen kişilerden oluştu genelde. o yüzden biz de bu ViBio'da, Burak Aksak kalemiyle 50 metrekare dizisini inceleyelim dedik. Evet konu hakkında birçok video izlemiş olabilirsiniz. ama burada Burak Aksak’ın aslında ne anlatmak istediğini, dizinin alt metnini hem kendi verdiği demeçler ışığında, hem de kendi çıkarımlarımız yolunda anlattık." ifadelerini kullanan ünlü Youtube kanalı sosyal medyada gündem oldular. 

 

İşte detaylar;