55 Yaşında 5. ÇocuÄŸunu Dünyaya Getiren Brigitte Nielsen'den Çarpıcı Açıklamalar!

55 yaşında beÅŸinci çocuÄŸu Frida'yı dünyaya getiren Brigitte Nielsen, doktorların kendisine dikkat etmesi gerektiÄŸini söylediÄŸini dile getirirken, çarpıcı açıklamalar yaptı. 

 

Habertürk'te yer alan habere göre; 55 yaşında beÅŸinci çocuÄŸu Frida'yı dünyaya getiren Brigitte Nielsen, "Ä°nsanlar bana, 'Bu çok komik. Bu kadın kim olduÄŸunu sanıyor ki?' dediler. Doktorlar da beni dikkatli olmam konusunda uyardı. Hamile kalmam için yüzde 50 ÅŸans verilmiÅŸti. Sonunda oldu ve bu gerçekten harikaydı" dedi. Bir dönem Sylvester Stallone ile yaptığı evlilikle konuÅŸulan Danimarkalı model ve oyuncu Brigitte Nielsen, hakkında bilinmeyenleri anlattı. Samimi açıklamalarda bulunan Nielsen, en küçük bebeÄŸini 55 yaşında dünyaya getirmesi nedeniyle eleÅŸtirildiÄŸini ifade etti.

 

"BU KADIN KÄ°M OLUYOR KÄ°? DEDÄ°LER”

 

EÅŸi Mattia Dessi ile 13 yıl boyunca tüp bebek tedavisi gören ve ardından kızı Frida'yı dünyaya getiren 60 yaşındaki Brigitte Nielsen, "Ä°nsanlar bana, 'Bu çok komik. Bu kadın kim olduÄŸunu sanıyor ki?' dediler. Ä°yi bir evlilik, bunu heyecanlı hâle getirmek, birbirini kabul etmek ve saygı duymakla ilgili. Âşık olduÄŸunuz insanı deÄŸiÅŸtirmeye çalışmamalısınız. Onların nasılsa öyle kalmalarına izin vermelisiniz" dedi.

 

"YÜZDE 50 ÅžANS VERÄ°LMÄ°ÅžTÄ°”

 

Her ne kadar tüp bebek tedavisi 13 yıl sürse de hamileliÄŸinin gayet rahat geçtiÄŸini belirten Nielsen, "Doktorlar beni dikkatli olmam konusunda uyardı. Hamile kalmam için yüzde 50 ÅŸans verilmiÅŸti. Sonunda oldu ve bu gerçekten harikaydı. 55 yaşında hamile kaldığım için genç yaÅŸta hamile kalanlara göre daha fazla risk taşıdığımı biliyordum ama bu kolaydı. Belki de daha önce dört kez hamile kaldığım içindir" ifadelerini kullandı.

 

"DAHA AZ YORDU”

 

Frida adlı kızının doÄŸumunun gayet kolay olduÄŸunu da anlatan Brigitte Nielsen, "60 ya da 70'li yaÅŸlarında hatta 80'de çocuk sahibi olan adamlara bir ÅŸey söylemiyoruz. Bakın Robert De Niro'ya... 79 yaşında ve 7 aylık bir bebeÄŸi var. Ben daha genç bir anneyken hep yalnız kalmaya çalışıyordum. Uçakta ya da film setinde ama ÅŸimdi Frida her ÅŸeyden önce geliyor. Ayrıca ileri yaÅŸta anne olmak ÅŸaşırtıcı bir ÅŸekilde beni daha az yordu" ÅŸeklinde konuÅŸtu. 55 yaşındaki Brigitte Nielsen'in Julian, Killian, Aaron, Raoul Jr ve Frida adında çocukları bulunuyor.