7 Aylık Hamile Olan Azra Akın'dan Bebeğinin Cinsiyeti İle İlgili Açıklama!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü manken Azra Akın bebeğinin cinsiyeti ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

 

Takvim'de yer alan habere göre; Bir dönemler güzelliğiyle ortalığı kasıp kavuran eski manken ve oyuncu Azra Akın, geçtiğimiz aylarda ikinci kez anne olacağını açıklamıştı. Oğlu Demir'in kardeşi olacağı için çok heyecanlı olduğunu belirten Azra Akın bebeğinin cinsiyeti hakkında konuştu.

 

2002 Türkiye ve Dünya Güzeli Azra Akın kariyerine manken ve oyuncu olarak devam etmişti. 2017 senesinde hayatını Atakan Koru ile birleştiren Azra Akın, 2018 yılında ise oğlu Demir'i kucağına alarak ilk kez anne olmanın heyecanını yaşamıştı. Sonra ekrandan uzaklaşmıştı. Geçtiğimiz aylarda ise ikinci kez anne olacağının müjdesini vermişti. Geçtiğimiz haftalarda Akmerkez’de görüntülenen Akın “Demir kardeşi olacağını öğrendi mi?” sorusuna “Güzel bir şekilde anlattık ve o da güzel bir şekilde karşıladı bu durumu. Çok heyecanlı” cevabını vermişti.  Ünlü manken Azra Akın şimdilerde ikinci çocuğuna 7 aylık hamile! Azra Akın, geçtiğimiz gün oğluyla bir mekan çıkışında görüntülendi. Ünlü manken bebeğinin cinsiyetini doğumda öğreneceklerini dile getirdi. Akın açıklamasında, "Aşerme gibi bir durumum yok. İkinci çocuğuma 7 aylık hamileyim. Cinsiyetini öğrenmedik, çünkü sürpriz olsun istiyoruz. Biz sürprizi seviyoruz. Kısmetse doğumda öğreneceğiz. Biz ilk çocuğumuz Demir'in cinsiyetini de önceden öğrenmemiştik. Doğum Türkiye'de olacak" diye konuştu.



Etiketler: