80 Yaşındaki Ölen Adamın Cesedini Bankaya Götürüp Parasını Çektirmek İstediler!

ABD’nin Ohio eyaletinde Eria gölü kıyısında yer alan Ashtabula kasabasında iki kadın hayatını kaybetmiş 80 yaşındaki adamın cesedini bankaya götürüp parasını çekmeye çalışan 2 kadın tutuklandı. Kadınların kimlikleri 63 yaşındaki Karen Casbohm ve 55 yaşındaki Loreen Bea Feralo olarak açıklandı. 80 yaşında ölen adamın adı da Douglas Layman’dı.

 

Fenoreporter - Dış Haberler Servisi

 

İki kadın hırsızlık ve cesedin vücut bütünlüğüne zarar vermek suçlarından cezaevine gönderildi. Polisi uyaran kasabanın hastanesi oldu. 2 kadın Douglas Laayman’ın cansız bedenini hastaneye bırakmışlardı.  Kadınlardan biri daha sonra hastaneyi arayıp ölüyle ilgili biraz daha bilgi vermişti. Polisler daha sonra Douglas Layman’ın evine gidip iki kadını, yani Karen Casbohm ile Loreen Bea Feralo’yu sorguladılar. İkisi de polise yaşlı adamın cesedini üçünün birlikte yaşadığı evde bulduklarını anlattılar.

 

Polis iki kadının 80’lik adamın cesedini üçüncü br kşinin yardımıyla aracının arka koltuğuna oturtup bankaya götürdüğünü tespit etti. Sonra adamın hesabından tutarı açıklanmayan bir para çektiler. Polis, cesedin banka personelinin onu araçta görüp paranın çekilmesine izin verdiğini belirtti. Banka, hesap sahibinin görülebilir bir yerde olması koşuluyla, üçüncü bir kişinin onun hesabından para çekebildiğini doğruladılar.

 

Kadınlardan birinin yaşlı adamla yıllardır ilişkisi vardı. Öbür kadın da onlarla birlikte yaşamak için eve taşınmıştı. İki kadın da adamın hesabından sık sık para çektiklerini itiraf ettiler. 80’lik Douglas Layman’ın ölüm nedeni  henüz bilinmiyor. Otopsi sonucunun en erken 8 ay sonra belirlenebileceği açıklandı.



Etiketler: