81'inci Yaşını Kutlayan Joe Biden Britney Spears İle Taylor Swift'i Karıştırdı!

ABD Başkanı Joe Biden, Beyaz Saray’da düzenlenen “Şükran Günü” töreninde şarkıcı Taylor Swift yerine Britney Spears’a gönderme yaptı.

 

Fenoreporter - Dış Haberler Servisi

 

Törende “Liberty” ve “Bell” adlı iki hindinin hayatını bağışlayan Biden, “Biliyorsunuz, bugün 81 yaşıma basıyorum. Bu hindilerin sahipleri bana güzel bir yaşgünü şarkısı söylediler” dedi. Sonra üflediği mumların sayısıyla ilgili bir espri yaptı: “İnsanın 60 yaşına basması kolay değil!” Bu esprisi konukları güldürdü. Çünkü Biden 60 yaşına 2002’de basmıştı!

 

Biden espriyi orada bırakmadı, devam etti: “60 yaşına basmanın Renaissance turnesinde (Not: Beyonce’nin turnesi) veya Britney’in konserlerinde bilet bulmaktan daha zor olduğunu söyleyebilirim. Şu sıralar sıcak dalgasıyla boğuşan Brezilya’da…”

 

Beyonce’nin “Renaissance” turnesi Ekim ayında sona erdi. Britney Spears ise yıllardır turneye çıkmıyor. O nedenle, elbette Brezilya’da değil. Başkan Biden aslında Britney Spears’tan değil, “The Eras Tour” turnesi kapsamında Brezilya’da bulunan Taylor Swift’ten söz etmek istiyordu.

 

Biden’ın bu kafa karışıklığı Amerikalılar’ın onun yaşıyla ilgili kaygılarına tuz biber ekti. Çünkü, Biden, 2024 başkanlık seçimlerinde yeniden aday olacağını açıkladı. Ve çünkü Amerikalılar’ın yüzde 59’u Biden’ın fizik ve akıl sağlığının ikinci dönem başkanlık için kaygı verici olduğu görüşünde.