92 Yaşındaki Rubert Murdoch 6. Kez Nişanlandı!

Milyarder medya patronu Rupert Murdoch'un (92), yeniden nikah masasına oturmaya hazırlandığı ortaya çıktı. Ekibi, ünlü ismin eski eÅŸinin düzenlediÄŸi bir etkinlikte tanıştığı emekli moleküler biyolog Elena Zhukova (67) ile yüzük taktıklarını duyurdu.

 

Milliyet’ten Buse Bulat’ın derlediÄŸi habere göre; Ä°ngiltere’deki Times ve Sun gazetelerini de içeren bir medya imparatorluÄŸunun sahibi olan 92 yaşındaki milyarder Rupert Murdoch'un, altıncı kez niÅŸanlandığı ve nikah masasına oturmaya hazırlandığı açıklandı. Ekibi, medya patronunun 67 yaşındaki emekli moleküler biyolog Elena Zhukova ile yüzük taktıklarını açıkladı. Murdoch ile Rus bilim insanının birkaç aydır görüÅŸtüÄŸü ve gelecek yaz evleneceÄŸi belirtildi.

 

ÜZÜM BAÄžINDA DÜNYAEVÄ°NE GÄ°RECEKLER

 

Milyarderin eski eÅŸi Wendi Deng'in ev sahipliÄŸi yaptığı bir aile buluÅŸmasında tanışan ikilinin, Murdoch'un Kaliforniya'daki üzüm bağında yer alan malikanesinde dünyaevine gireceÄŸi söylendi. Geçen yıl Fox ve News Corp'un baÅŸkanlığından istifa eden Rupert'ın Haziran ayında yapılacak düÄŸünü için davetiyeler çoktan gönderilmiÅŸ durumda.

 

BÄ°R ÖNCEKÄ° NÄ°ÅžANLISINDAN ÇOCUKLARI Ä°ÇÄ°N AYRILDI

 

Murdoch, son olarak 2023'te 2 milyon sterlin deÄŸerinde bir yüzük aldığı Ann Lesley Smith (67) ile niÅŸanlanmış, ancak çift iki hafta içerisinde ayrılma kararı almıştı. Ä°ngiliz medyasına yansıyan haberlerde, Murdoch’un önceki evliliklerinden doÄŸan çocuklarının mal varlıklarını korumak amacıyla babalarının evliliÄŸine karşı çıktıkları yazılmıştı. Daha önce Hristiyan vaiz olarak görev yapan Smith’in aşırı dindar görüÅŸlerinin Murdoch’u rahatsız ettiÄŸini iddia eden kaynaklar da vardı.

 

DÖRT EVLÄ°LÄ°K, ALTI ÇOCUK

 

Daha önce dört kez nikah masasına oturan Rupert Murdoch; 1956'dan 1967'ye kadar Avustralyalı uçuÅŸ görevlisi Patricia Booker ile, 1967'den 1999'a kadar Ä°skoç asıllı gazeteci Anna Mann ile, 1999'dan 2013'e kadar da Çin doÄŸumlu giriÅŸimci Wendi Deng ile evliydi. Murdoch, son eÅŸi eski model Jerry Hall’dan ise 2022 yılında ayrılmıştı. Medya patronunun bu evliliklerinden ilk eÅŸi Patricia Booker'dan olan kızı Prudence MacLeod (64), ikinci eÅŸi Anna Mann'dan olan kızı Elisabeth (53), oÄŸulları Lachlan (50) ile James (49) ve üçüncü eÅŸi Wendi Deng'den olan kızları Grace (21) ile Chloe (19) olmak üzere altı çocuÄŸu var. Daha önce iki kez evlenip boÅŸanan Elena Zhukova'nın ise Rus petrol milyarderi Alexander Zhukov'dan Dasha adında bir kızı bulunuyor.