ABB BaÅŸkanı Mansur YavaÅŸ'tan Emeklilere Müjdeli Haber! Herkes BaÅŸvurabilir!

Ankara BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkanı Mansur YavaÅŸ Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda emeklilere sevindirici bir haber verdi. 

 

Ankara BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkanı Mansur YavaÅŸ Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda emeklilere sevindirici bir haber verdi. Ankara BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkanı Mansur YavaÅŸ Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda emeklilere sevindirici bir haber verdi. 

 

Ankara BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkanı Mansur YavaÅŸ, ÅŸartları uyan tüm Ankaralı emekli vatandaÅŸların sosyal yardımlardan yararlanmak için belediyeye baÅŸvurabileceklerini duyurdu. ABB BaÅŸkanı Mansur YavaÅŸ, ÅŸartları uyan tüm emekli vatandaÅŸların sosyal yardımlardan yararlanmak için belediyeye baÅŸvurabileceklerini açıkladı. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Mansur YavaÅŸ, "Ä°nsanı önceleyen belediyecilik darda olanın yanında olmaktan geçer. Emeklilerimizin durumlarında bir iyileÅŸtirme yapılamadı. Bu yüzden ÅŸartları uyan tüm emekli hemÅŸehrilerimiz sosyal yardımlardan yararlanmak için belediyemize baÅŸvurabilirler. 

 

İşte o paylaşım,

 

mansur yavas tan emeklilere sevindirici haber