About My Journey Elif Bala Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Youtube'da yayınladığı seyahat içerikleriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Elif Bala, About My Journey ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla araştırılmaya devam ediyor. Peki About My Journey Elif Bala kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Burcu nedir? gibi merak edilen soruların yanıtları haberimizde..

 

Youtube'da yayınladığı seyahat içerikleriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Elif Bala, About My Journey ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla araştırılmaya devam ediyor. Son dönemde yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Elif Bala, About My Journey ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla araştırılmaya devam ediyor. Peki About My Journey Elif Bala kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Burcu nedir? gibi merak edilen soruların yanıtları haberimizde.

 

about my journey elif bala kimdir

 

Ünlü sosyal medya fenomeni Elif Bala About My Journey kimdir?

 

Ünlü sosyal medya fenomeni Elif Bala (About My Journey) 34 yaşındadır. Uluslararası İlişkiler mezunu olan ünlü sosyal medya fenomeninin burcu boğadır. İspanya’da yaşamaktadır. Şu sıralar karavanla yaptığı Avrupa seyahatinde edindiği izlenimleri yayınladığı videolarla ilgi çekmektedir. Boyu 1.68 olan ünlü sosyal medya fenomeni 57 kilodur.