Acun Açıkladı! O Ses Türkiye'nin Jüri Ekibinde Değişiklik Olacak! Peki Kim Gidecek?

Geçtiğimiz günlerde katıldığı bir canlı yayında ünlü medya patronu Acun Ilıcalı O Ses Türkiye ile ilgili bir soru sorulması üzerine jüri ekibinde değişiklik olacağını açıkladı. 

 

Geçtiğimiz günlerde katıldığı bir canlı yayında ünlü medya patronu Acun Ilıcalı O Ses Türkiye ile ilgili bir soru sorulması üzerine jüri ekibinde değişiklik olacağını açıkladı. Son dönemde yaptığı açıklamalar ile sosyal medyada gündem olan ünlü medya patronu Acun Ilıcalı O Ses Türkiye ile ilgili bir soru sorulması üzerine jüri ekibinde değişiklik olacağını açıkladı. 

 

Seyirci Değişikliği Seviyor! 

 

Acun Ilıcalı, katıldığı canlı yayında, O Ses Türkiye sorusu üzerine açıklama yaptı. Hadise, Murat Boz, Beyazıt Öztürk ve Seda Sayan'dan oluşan jüride bu yıl değişiklik olacağını söyleyen Ilıcalı, “Bu yıl jüride değişiklik yapacağız. Ben 4 jürime de aşığım, hepsi birbirinden değerli ve çok sevdiğim isimler. Ancak seyirci değişikliği seviyor. Çekimler Eylül'de başlayacak." şeklinde konuştu.

 

O Ses Türkiye Ebru Gündeş'siz Olmaz Demişti! 

 

Bilindiği gibi daha öncede katıldığı canlı yayınlarda O Ses Türkiye ile ilgili sorulan sorulara yanıt veren Ilıcalı, O Ses Türkiye'nin Ebru Gündeş olduğunu söylemiş, Ebru Gündeş'siz O Ses Türkiye'nin birşey ifade etmediğini söylemişti. Bu yaptığı son açıklama ile Ilıcalı'nın şuan jüri ekibinde olan isimlerden birini Ebru Gündeş ile değiştirilmesi bekleniyor.