Acun Ilıcalı 2. Sayfa Programına Önemli Açıklamalar Yaptı! Estetiğe Karşı Biri Değilim!

Ünlü medya patronu Acun Ilıcalı Kanal D'nin 2. sayfa programına bağlanarak kendisiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. 

 

Ünlü medya patronu Acun Ilıcalı Kanal D'nin 2. sayfa programına bağlanarak kendisiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Son dönemde Suvivor 2020 programıyla tüm Türkiye'yi ekran başına kitleyen TV8'in sahibi Acun Ilıcalı Kanal D'nin 2. sayfa programına bağlanarak kendisiyle ilgili önemli açıklamalar yaptı. 

 

Estetiğe karşı biri değilim! 

 

"Hiç estetik oldun mu ya da düüşünüyor musun?" sorusuna "Daha önce fotoğraflara yansıyan göz çevresindeki operasyona vurgu yaparak "Arpaçık falan değildi o. İyi huylu bir kitleydi diyelim. Geçen sene onu aldırmak zorunda kaldım. Bu da bir ameliyat gerektirdi çünkü buradaki parçayı komple kesip sonra orayı dikmek gerektiriyordu. Yani doktorumuzu kaybettik benim operasyonumu yapan doktorumuzu. Yani kendisini de çok severdim. Allah rahmet eylesin. Bu ameliyatı o yüzden oldum. Estetik değildi." ifadelerini kullanırken "Estetik yaptırmayı düşünmüyorum. Hiç estetik de yaptırmadım ama estetiğe karşı biri de değilim. Yaptıran olursa bence abartı olmadığı sürece ufak dokunuşlar güzel oluyor." ifadelerini kullandı. 

 

İşte Acun'un o açıklamaları... 



Etiketler: