Acun Ilıcalı'dan Exatlon Challenge Açıklaması! İlk Tanıtım Yayınlandı!

Ünlü medya patronu Acun Ilıcalı Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Exatlon Challenge için ilk tanıtım videosunu yayınlarken, programın Temmuz ayında Netflix'te yayınlanmaya başlanacağını belirtti. 

 

Ünlü medya patronu Acun Ilıcalı Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Exatlon Challenge için ilk tanıtım videosunu yayınlarken, programın Temmuz ayında Netflix'te yayınlanmaya başlanacağını belirtti. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü medya patronu Acun Ilıcalı, Twitter sayfasından sosyal medya fenomenleriyle yaptığı yeni yarışma programı Exatlon Challenge'ın ilk tanıtım videosunu yayınlarken, programın Temmuz ayında Netflix'te yer alacağını belirtti. 

 

Twitter sayfasından yaptığı açıklamada "Yeni programımız Exatlon Challenge Temmuz ayında Netflix’te. Birçok ülkede başarı sağladığımız Exatlon ile Türkiye’de de yayında olacağımız ve Netflix sevenleri ile buluşacağımız için çok mutluyuz. " ifadelerini kullanan Ilıcalı bu paylaşımıyla yoğun ilgi gördü. 

 

İşte o tanıtım;