Acun Ilıcalı'dan Gençlerin Hayallerine 5 Milyonluk Destek!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren AHBAP Derneği Başkanı ünlü sanatçı Haluk Levent, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Ankara’da 23 Nisan 2023’te faaliyete geçecek Ahbap Bilim ve Sanat Kampüsü’ne ünlü medya patronu Acun Ilıcalı'nın 5 milyon TL yardımda bulunduğunu açıkladı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren AHBAP Derneği Başkanı ünlü sanatçı Haluk Levent, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Ankara’da 23 Nisan 2023’te faaliyete geçecek Ahbap Bilim ve Sanat Kampüsü’ne ünlü medya patronu Acun Ilıcalı'nın 5 milyon TL yardımda bulunduğunu açıkladı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren AHBAP Derneği Başkanı ünlü sanatçı Haluk Levent, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Ankara’da 23 Nisan 2023’te faaliyete geçecek Ahbap Bilim ve Sanat Kampüsü’ne ünlü medya patronu Acun Ilıcalı'nın 5 milyon TL yardımda bulunduğunu açıkladı. 

 

Acun Ilıcalı'dan dev destek!

 

Haluk Levent yaptığı açıklamada "Ankara’da 23 Nisan 2023’te faaliyete geçecek Avrupa’nın en büyük projelerinden biri olan Ahbap Bilim ve Sanat Kampüsü’ne sevgili @acunilicali 5 milyon   destek verdi. Çocuklarımızı bilim ve teknolojiyle buluşturmak için iş insanları ve markaların katkılarını bekliyoruz" ifadelerini kullanırken, Acun Ilıcalı'nın sağladığı destek sosyal medyada destek gördü. 

 

acun ilicali dan genclerin hayallerine dev destek