Acun Ilıcalı'dan İlginç Mont Açıklaması! 20 Yıldır Montum Yoktu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü medya patronu Acun Ilıcalı yaptığı mont açıklamasıyla gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü medya patronu Acun Ilıcalı yaptığı mont açıklamasıyla gündem oldu. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü medya patronu Acun Ilıcalı yaptığı mont açıklamasıyla gündem oldu. 

 

20 yıldır montum yoktu!

 

Acun Ilıcalı, katıldığı programda 20 yıldır montunun olmadığını, Hull City'yi satın aldıktan sonra aldığını açıkladı. Ilıcalı, "İngiltere çok soğuk esiyor, ayakların uyuşuyor. Mecburen aldım" dedi. TV8'in sahibi Acun Ilıcalı, Roksan Kunter’in YouTube kanalına konuk oldu. Genellikle siyah tişört ve terlikle gezmesiyle gündeme gelen Ilıcalı, Hull City'i alana kadar hiç mont almadığını söyledi. Ilıcalı, Hull City’i alınca 8-10 tane de mont aldığını açıklayan Ilıcalı, "Takım alana kadar montum yoktu, yemin ederim. Çünkü ben kış nedir bilmem ki... Kışı görmüyorum neden mont alayım. Montu giyecek bir yerim yoktu. 20 yıldır da montum yok açıkçası. Kışın Dominik'teyim. Şimdi kulübüm var. 8-10 tane de mont aldık tabii" dedi. Ilıcalı sözlerine, "İngiltere çok soğuk esiyor, ayakların uyuşuyor. Mecburen aldım. İlk defa kışlık ayakkabı aldım. 365 günün 300 günü terlik giyiyorum zaten. 60 gün de düğünler ve resmi olaylardan oluşuyor hayatım. Ayakkabı giyince bir şeyler taşıyor gibi hissediyorum" diye devam etti.



Etiketler: