Acun Ilıcalı'dan Murat Boz Açıklaması! Ondaki Cevheri Ortaya Çıkardık!

Instagram'da ünlü televizyoncu Ertem Şener'in canlı yayınına konuk olan ünlü medya patronu Acun Ilıcalı, Murat Boz ile ilgili açıklamalar yaparken, "Ondaki cevheri ortaya çıkardık" dedi. 

 

Instagram'da ünlü televizyoncu Ertem Şener'in canlı yayınına konuk olan ünlü medya patronu Acun Ilıcalı, Murat Boz ile ilgili açıklamalar yaparken, "Ondaki cevheri ortaya çıkardık" dedi. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü medya patronu Acun Ilıcalı, Murat Boz ile ilgili açıklamalar yaparken, "Ondaki cevheri ortaya çıkardık" dedi. 

 

Ertem Şener’in Instagram yayınına katılan Acun Ilıcalı’dan almayı planladığı futbol kulübü ile ilgili açıklama geldi. “Güzel bir kulüp almak istiyorum. Alacağım kulüpte de hedefim Türk ve dünya futboluna yıldız kazandırmak” şeklinde konuşan Ilıcalı, “Ben kendi mesleğimde daha önce dikkat ederseniz isimleri şov dünyasına kazandırdım. Murat Boz'u O Ses Türkiye’ye aldığımda çok kaliteliydi ama popülaritesi biz dozdaydı. Ben aldım ve bütün Türkiye Murat'ı tanıdı. Murat'taki cevheri ortaya çıkardık. Murat Türkiye’nin sevgilisi oldu” diye de ekledi.

 

İşte o anlar,