Acun Ilıcalı'dan Seren Serengil'i Kızdıracak Hamle! Melisa Emirbayer'i Transfer Etti!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü medya patronu Acun Ilıcalı, bir dönem Şeyma Subaşı ile ilişkisi sırasında arasının açıldığı ünlü magazin yorumcusu Seren Serengil'i kızdıracak bir hamlede bulunarak geçtiğimiz günlerde Serengil ile mahkemelik olan Melisa Emirbayer'i transfer etti. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü medya patronu Acun Ilıcalı, bir dönem Şeyma Subaşı ile ilişkisi sırasında arasının açıldığı ünlü magazin yorumcusu Seren Serengil'i kızdıracak bir hamlede bulunarak geçtiğimiz günlerde Serengil ile mahkemelik olan Melisa Emirbayer'i transfer etti. Acun Ilıcalı, Seren Serengil ile mahkemelik olan Melisa Emirbayer'i kanalına transfer etti. Peki neden? İşte adım adım olanlar! Ilıcalı iki kızının annesi Zeynep Yılmaz'ı Şeyma Subaşı ile aldatmış, iki isim yasak aşk yaşamaya başlamıştı. Bu sırada Serengil, Yılmaz'ın tarafında yer almış, yorumcu olduğu magazin programında Ilıcalı ve Subaşı'yı eleştiren yayınlar yapmıştı. Ilıcalı ve Serengil'in arası bu yıllarda bozuldu.

 

ACUN TV8'İ ALIP MEDYA PATRONU OLDU!

 

Bu sırada Ilıcalı TV8'i alarak medya patronu oldu ve kanaldaki magazin programını yayından kaldırdı.

 

SEREN SERENGİL STAR TV'YE GEÇTİ!

 

Program yayından kaldırılınca Serengil, Cengiz Semercioğlu ile birlikte Star Tv'de Duymayan Kalmasın isimli magazin programına başladı. Serengil bu programda da Ilıcalı ve yasak aşkı Subaşı'yı eleştirmeye devam etti.

 

ACUN ILICALI STAR TV'YE ORTAK OLDU!

 

Ilıcalı bir süre sonra Serengil'in program yaptığı Star Tv'nin %15 hissesini alarak kanala ortak oldu. Aynı yıl Serengil'in buradaki işine son verildi.

 

SEREN'İN MELİSA HAMLESİ!

 

Birkaç ay önce Serengil ile Selin Ciğerci'nin arası bozuldu. Bu sırada ortaya çıkan, Ciğerci'nin eşi Gökhan Çıra'nın, Ciğerci'yi Melisa Emirbayer ile aldattığı haberlerine isyan eden Melisa, Çıra'nın kendisine ilgisi olduğunu ve yüz bulamayınca kendisini tehdit ettiğini açıkladı. Selin Ciğerci ile arası bozuk olan Serengil inanma hakkını Melisa'dan yana kullandı. Emirbayer'in ilk iddiasına göre Serengil'in kendi tarafında olmasına kızan Ciğerci de kendisini ve annesini tehdit etmiş, annesi intihara kalkışmıştı.

 

Serengil, Emirbayer'e avukat desteği de dahil tüm yardımları yaptığı sırada Melisa ağız değiştirmiş, Ciğerci ile birlikte bir açıklama yaparak daha önce Cigerci hakkında söylediklerinin tamamının Serengil tarafından kendisine empoze edildiğini açıklamıştı. Sonuç olarak Serengil ile Melisa birbirleriyle mahkemelik oldular.

 

ACUN'UN MELİSA HAMLESİ!

 

Serengil'e kızgınlığı geçmemiş olacak ki Ilıcalı Survivor 2021'in masa programı olan Survivor Extra'ya Emirbayer'i yorumcu olarak transfer etti.