Acun Ilıcalı'dan Survivor İçin Squid Game Benzetmesi!

TV8'de yayınlanan Survivor All Star 2022'de heyecan ve aksiyon tüm hızıyla devam ederken, bugün yayınlanan Survivor Ekstra programına konuk olan ünlü medya patronu Acun Ilıcalı yaptığı Squid Game benzetmesiyle gündem oldu. 

 

TV8'de yayınlanan Survivor All Star 2022'de heyecan ve aksiyon tüm hızıyla devam ederken, bugün yayınlanan Survivor Ekstra programına konuk olan ünlü medya patronu Acun Ilıcalı yaptığı Squid Game benzetmesiyle gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü medya patronu Acun Ilıcalı bugün yayınlanan Survivor Ekstra programına konuk olurken Survivor için yaptığı Squid Game benzetmesiyle gündem oldu. 

 

acun ilicali dan survivor icin squid game benzetmesi

 

Squid Game'e benzetti!

 

TV8'de yayınlanan Survivor All Star 2022'de heyecan ve aksiyon tüm hızıyla devam ederken, bugün yayınlanan Survivor Ekstra programına konuk olan ünlü medya patronu Acun Ilıcalı yaptığı Squid Game benzetmesiyle gündem oldu. Survivor Ekstra'da yaptığı açıklamada "Squid Game'de de oyuncular prodüksiyonun bir parçası bizde olduğu gibi. Ama bize o derece şeyler olmuyor tabii" ifadelerini kullanırken bu açıklama sosyal medyada gündem oldu.