Acun Ilıcalı'dan Survivor Nisa İle İlgili Önemli Açıklamalar!

TV8'de yayınlanan Survivor yarışması tüm heyecanıyla devam ederken, ünlü medya patronu Acun Ilıcalı, Survivor Nisa ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. 

 

TV8'de yayınlanan Survivor yarışması tüm heyecanıyla devam ederken, ünlü medya patronu Acun Ilıcalı, Survivor Nisa ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü medya patronu Acun Ilıcalı, Survivor Nisa ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

 

Instagram sayfasından yaptığı açıklamada Nisa konusunda neden yarışmada yok bununla ilgili konuşmam gerekirse Nisa bizim yarışmacımız biz aldık zaten biz bütün yarışmacıları seviyoruz. Bir kaç kez bırakmaya yeltenmiş ama biz vazgeçirmişiz destek olmuşuz. Nisa'nın durumu tamamen psikolojik. Nisa psikolojik olarak yarışmaya çıkmıyor. Yarışma günü ben yarışmaya çıkmıyorum diyor bu konuda biz ne yapabiliriz. Yarışmaya çıkar mı? Çıkar mı çıkmaz mı bilemeyiz. 

 

Görüntülerle ilgili de montajcı arkadaşımız bir hata yapmış yanlış görüntü koymuş. Bu olabilir sonuçta 7 gün yayın yapıyoruz. Durumu ne diye sorarsanız bugün yayınlanan yarışmada Nisa çıktı ama yarın çıkar mı çıkmaz mı bilemeyiz. Survivor psikolojik ve fiziksel bir yarışma. Ondan olabilir. 

 

İşte Acun'un yaptığı diğer açıklamalar.. 

 

Instagram'da dünya rekoru 2 milyonmuş! İnşallah geçeceğiz! 

 

Biz Instagram'da 1 milyon seviyesine çıktık ama bunun için çok sevinmedik. Bizim yarışmamızı hergün 10 milyon kişi izliyor zaten. O yüzden Instagram için 1 milyon iyi rakammış o ayrı ama bizim için çok önemli değil. 2 milyon dünya rekoru varmış. Yakın zamanda sizin için bir sürprizim var inşallah 2 milyonu da geçeceğiz.