Acun Ilıcalı Ekonomi Yapıyor! Uçak Yakıtı Masrafı Dudak Uçuklattı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü medya patronu Acun Ilıcalı Youtube'da Sibel Arna'ya konuk olurken uçak masrafıyla ilgili yaptığı açıklama ile gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü medya patronu Acun Ilıcalı Youtube'da Sibel Arna'ya konuk olurken uçak masrafıyla ilgili yaptığı açıklama ile gündem oldu. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü medya patronu Acun Ilıcalı Youtube'da Sibel Arna'ya konuk olurken uçak masrafıyla ilgili yaptığı açıklama ile gündem oldu. 

 

Uçak masrafı dudak uçuklattı!

 

Acun Ilıcalı, Sibel Arna'nın YouTube'daki programına konuk oldu. Programda "Uçakla bir yere gitmek çok maliyetli" dedi. "O kadar hesapsız bir insan değilim" diyen Acun Ilıcalı uçakla bir yere gittiğinde iki işi bir araya getirerek hareket ettiğini belirti. Sibel Arna "Acun da ekonomi yapıyor yani" deyince Ilıcalı, "Yüzde yüz yapıyor" diye yanıt verdi. Ilıcalı;  "Uçağın okyanusu geçmesi 100 bin dolar. O noktada ben de ekonomi yapıyorum" dedi.



Etiketler: