Acun Ilıcalı Hadise'yi Görmediği Zaman Özlüyorum İfadelerini Kullandı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü medya patronu Acun Ilıcalı, önceki gün yakın arkadaşı Hadise ile birlikte bir mekan çıkışı görüntülenirken, Hadise'yi görmediği zaman onu çok özlediğini söyledi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü medya patronu Acun Ilıcalı, önceki gün yakın arkadaşı Hadise ile birlikte bir mekan çıkışı görüntülenirken, Hadise'yi görmediği zaman onu çok özlediğini söyledi. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü medya patronu Acun Ilıcalı, önceki gün yakın arkadaşı Hadise ile birlikte bir mekan çıkışı görüntülenirken, Hadise'yi görmediği zaman onu çok özlediğini söyledi. 

 

Acun Ilıcalı ve Hadise yurtdışından gelen misafirleriyle birlikte akşam yemeği yediler.Yemek çıkışında magazin muhabirlerine kısa bir röportaj verdiler. Uzun zamandır görüntülenmeyen Hadise Acun Ilıcalı ile birlikte görüntülendi.Sorulara esprili bir dille yaklaştılar. Acun Ilıcalı Hadise hakkında ''Kendisiyle sürekli görüşüyoruz.Hadise'yi görmediğim zaman özlüyorum kendisinin benim kalbimde ki yeri çok başkadır''dedi.

 

Hadise ile birçok proje düşünüyoruz! 

 

Hadise ile yeni projeler olacak mı sorusuna cevap veren Acun Ilıcalı ''Hadise ile birçok proje düşünüyoruz. Exxen'e sevdiğimiz ve değer verdiğimiz birçok yıldızı davet ediyoruz'' dedi. Hadise ''Uzun zaman oldu ve bu arada ''Küçük Bir Yol'' isimli şarkım çıktı ve başarılı oldu çok sevildi.Zorlu bir süreç geçiriyoruz ve böyle bir süreçte şarkımın başarısını yaşamak gurur verici''dedi. Hadise Acun ile ilgili olarak ''Acun'un bende yeri çok başkadır, güzel bir akşam oldu sohbet ettik.''şeklinde yanıtladı.”

 

İşte o açıklamalar;