Acun Ilıcalı Hikmet Tuğsuz'a Hakaretler Eden Nagihan Karadere'ye Ceza Verdi!

TV8'de yayınlanan Survivor 2022 All Star tüm hızıyla devam ederken, dün akÅŸam yayınlanan bölümde Hikmet'e hakaretler eden Nagihan'a Acun Ilıcalı konseyde verilen cezayı açıkladı. 

 

TV8'de yayınlanan Survivor 2022 All Star tüm hızıyla devam ederken, dün akÅŸam yayınlanan bölümde Hikmet'e hakaretler eden Nagihan'a Acun Ilıcalı konseyde verilen cezayı açıkladı. Son dönemde yayınlanan bölümleriyle geniÅŸ kitlelerin dikkatini çekmeyi baÅŸaran Survivor 2022 All Star tüm hızıyla devam ederken, dün akÅŸam yayınlanan bölümde Hikmet'e hakaretler eden Nagihan'a Acun Ilıcalı konseyde verilen cezayı açıkladı. 

 

Survivor'un dün akÅŸam yayınlanan bölümünde ünlüler takımından Nagihan ile gönüllüler takımından Hikmet arasında tartışma çıktı. Oyun esnasında baÅŸlayan tartışmada sinirlerine hakim olamayan Nagihan, Hikmet'e hakaretler savurdu. Konseyde konuÅŸan Acun Ilıcalı, "Favori isimlerden birisin ama bir saniye tereddüt etmeden gerekeni yaparım" diyerek Nagihan'a verdiÄŸi cezayı açıkladı. Survivor All Star'ın dün akÅŸam yayınlanan bölümünde ödül oyunu esnasında gönüllüler takımından Hikmet, oyun sonrası atış yapmaya devam eden Nagihan'ı uyarınca sinirler gerildi.

 

acun ilicali hikmet e hakaretler yagdiran nagihan a ceza verdi 1

 

"ÖNCE ADAM OL, SUVÄ°VOR'A GELMÄ°Åž EN LANET Ä°NSAN”

 

Hikmet'in "Kaç tane daha atacaksın" sözüne sinirlenen Nagihan, "Hikmet bir sus. O pis aÄŸzını bir kapat. Beni baÅŸkalarıyla karıştırma frizbiyi kafana geçiririm. Muhatap olma benimle. Her ÅŸeye maydanoz olma, önce adam ol. Terbiyesiz. Atıyorum gel durdur beni. Senin bu Survivor? Sen kimsin sabah akÅŸam her ÅŸeyin içindesin. Survivor'a gelmiÅŸ en lanet insansın. Ancak bel altı vurursun benim gibilere. Ä°nsanlıktan çıkarma. Salça..." dedi.

 

acun ilicali hikmet e hakaretler yagdiran nagihan a ceza verdi 2

 

"YEDÄ° SÜLALEN GELSE BANA BÄ°R ÅžEY YAPAMAZ”

 

Çılgına dönen Nagihan, Hikmet'e hakaretler yaÄŸdırdı. Öfkeden deliye dönen Nagihan'ı takım arkadaÅŸları dahi sakinleÅŸtiremedi. Nagihan'ı sözlerine karşılık veren Hikmet ise "Senin yedi sülalen gelse bana bir ÅŸey yapamaz da ben sana cevap vermeyeceÄŸim" ifadelerini kullandı. Nagihan ve Hikmet arasındaki tartışma ada konseyinde de gündeme geldi. Tartışmadan bahsederken gözyaÅŸlarına hakim olamayan Nagihan ÅŸunları söyledi: "Ben Survivor'ı yaÅŸamaya gelen bir kadınım. Ama Survivor hariç her ÅŸeyi yaşıyorum burada. Artık sabrım kalmadı. Daha önceki oyunlar da vardı. Sürekli ÅŸirinlik yapmaya çalışan Hikmet vardı ben muhatap olmuyordum. Ben Hikmet'in sesini duymak istemiyorum, açığımı söylemesini istemiyorum. Burada artık kalmak istemiyorum, Survivor'ımı yaÅŸayamıyorum. Artık ben tükendim” YaÅŸanan tartışmayı onaylamadığını belirten Acun Ilıcalı ise "Survivor mental bir yarışma, senin sinirinin bozulmasına hak veririm. Bugünkü olayda yaptığın yanlış. Sen bugün neler yaptığının farkında mısın? Hepsini izledim anlatayım istersen sana. Seni kimse susturamadı, durmadan kötü söz söyledin. Ben senin söylediklerini kabul etmiyorum. En favori yarışmacılardan birisi olabilirsin ama bir saniye tereddüt etmem. Gereken neyse yaparım. Åžu yaptıklarını kim yapsa aynısını sana uygularım. Buranın kuralları var. Erkek kadın fark etmez kimse bu hakaretleri duymak zorunda deÄŸil" dedi. Nagihan'a verdikleri cezada bahseden Ilıcalı, sözlerini ÅŸöyle tamamladı: "Bugünkü hareketlerinin devamlılığından ötürü, herkesin önünde defalarca hakaret ettiÄŸin için bir ödülden yararlanmama cezası veriyoruz."