Acun Ilıcalı İle Şeyma Subaşı'nın Kavga Ettikleri İddia Edildi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü medya patronu Acun Ilıcalı ile eski eşi Şeyma Subaşı'nın Bodrum'da herkesin ortasında kavga ettikleri iddia edildi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü medya patronu Acun Ilıcalı ile eski eşi Şeyma Subaşı'nın Bodrum'da herkesin ortasında kavga ettikleri iddia edildi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü medya patronu Acun Ilıcalı ile eski eşi Şeyma Subaşı'nın Bodrum'da herkesin ortasında kavga ettikleri iddia edildi. 

 

Şeyma Subaşı'nın, 2018 yılında boşandığı Acun Ilıcalı ile kızı Melisa'nın velayeti ve nafaka ücreti nedeniyle Bodrum'daki bir mekanda tartıştığı ileri sürüldü. Bodrum'da tatil yapan Şeyma Subaşı, önceki gün eski eşi Acun Ilıcalı ile bir mekanda bir araya geldi. Ancak iddiaya göre ikili arasında gergin anlar yaşandı.

 

Snob Magazin'in haberine göre; Subaşı, herkesin içinde Ilıcalı ile kızı Melisa'nın velayeti ve nafaka konularını tartıştı. Şeyma Subaşı'nın eski eşine sesini yükselttiği ileri sürüldü. Yaşananların ardından Acun Ilıcalı'nın mekanı terk ettiği iddia edildi.