Acun Ilıcalı Instagram Canlı Yayın Rekorunu Kırdı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü medya patronu Acun Ilıcalı, Instagram'da açtığı canlı yayında iki dakika içinde 3 milyon kişiye ulaşırken dünya rekorunu kırdı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü medya patronu Acun Ilıcalı, Instagram'da açtığı canlı yayında iki dakika içinde 3 milyon kişiye ulaşırken dünya rekorunu kırdı. Son dönemde yaptığı canlı yayınlarda Instagram'da canlı yayın rekoru 2 milyonmuş bu bizim için büyük bir rakam değil bunu önümüzdeki günlerde geçeceğiz şeklinde açıklamalar yapan Ilıcalı dediğini yaptı ve Instagram'da 2 dakika için 3 milyon kullanıcıya ulaşarak dünya rekorunu kırdı. Acun Ilıcalı, dün akşam saat 23.30'da açtığı canlı yayında iki dakika içinde 3 milyon izleyiciye ulaşarak, daha önce 2 milyon izleyici ile ünlü rapçi Tekashi69'a ait olan dünya rekorunu kırdı.

 

Rekordan sonra parti var! 

 

Acun Ilıcalı rekor denemesinin ardından Survivor adasında parti gerçekleştireceğini açıklamıştı. Parti Instagram üzerinden canlı yayınlanacak ve Cemal Can DJ'lik yapacak.

 

İşte o an;