Acun Ilıcalı Karantinaya Alınacak!

Uzun süredir Survivor yarışma programının çekimleri için Dominik Cumhuriyeti'nde bulunan ünlü medya patronu Acun Ilıcalı ve ekibi 14 Mayıs'ta THY'ye ait bir uçakla Türkiye'ye dönmeye hazırlanırken, döndüklerinde devlet yurdunda 14 gün boyunca karantinada kalacaklar. 

 

Uzun süredir Survivor yarışma programının çekimleri için Dominik Cumhuriyeti'nde bulunan ünlü medya patronu Acun Ilıcalı ve ekibi 14 Mayıs'ta THY'ye ait bir uçakla Türkiye'ye dönmeye hazırlanırken, döndüklerinde devlet yurdunda 14 gün boyunca karantinada kalacaklar. Son dönemde Survivor yarışma programından yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ve Avrupa'da bir futbol kulübü satın almayı düşündüğünü belirten ünlü medya patronu Acun Ilıcalı Uzun süredir Survivor yarışma programının çekimleri için Dominik Cumhuriyeti'nden 14 Mayıs'ta THY'ye ait bir uçakla Türkiye'ye dönmeye hazırlanırken, döndüklerinde ekibiyle beraber 14 gün boyunca devlet yurdunda karantinada kalacaklar. 

 

Acun Ilıcalı ile Survivor ekibinin bir kısmı uzun süredir bulundukları Dominik Cumhuriyeti'nden Türkiye'ye dönüyor. Ilıcalı, 14 Mayıs'ta Türk Hava Yollarına ait bir uçakla İstanbul'a geldikten sonra corona virüs önlemleri kapsamında 14 gün devlet yurdunda karantinada kalacak. Dominik Cumhuriyeti'nde yaşayan Türk vatandaşları da aynı uçakla Türkiye'ye dönüş yapacak.



Etiketler: