Acun Ilıcalı Kızlarıyla Beraber Rap Söyledi! Aile Boyu Rap!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü medya patronu Acun Ilıcalı kızlarıyla beraber rap söylerken çekilen görüntülerini takipçilerinin beğenisine sundu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü medya patronu Acun Ilıcalı kızlarıyla beraber rap söylerken çekilen görüntülerini takipçilerinin beğenisine sundu. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü medya patronu Acun Ilıcalı kızlarıyla beraber rap söylerken çekilen görüntülerini takipçilerinin beğenisine sundu. 

 

acun ilicali kizlariyla beraber rap soyledi sosyal medyada gundem oldu

 

Aile boyu rap!

 

Sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımda kızlarıyla beraber çıktığı tekne tatilinde ailece rap söyledikleri bir videoyu takipçilerinin beğenisine sunan ünlü medya patronu Acun Ilıcalı "Aile boyu rap" ifadelerini kullandı. Kızlarıyla beraber söylediği rap videosu için takipçilerinden "Herkes bir yarışta mermi gibi hızda Ama acun abiyi geçemezler kasisli yolda", "Acun ve melekleri çok falında exxen de Acun abi Almanya’dan geldim", "Acun abi RAP’i ele almıştır hayırlı olsun bence çok iyi" gibi yorumlar alan ünlü medya patronu sosyal medyada gündem oldu. 



Etiketler: