Acun Ilıcalı Medya Patronluğuna Uzanan Yolculuğunu Anlattı!

Acun Ilıcalı, muhabirlikten medya patronluğuna uzanan yolculuğunu anlattı. İlk stajında ekonomik sıkıntıdan kovulduğunu belirten Ilıcalı, “Başarı hikayelerinin önünde hep batma var” dedi.

 

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, Saba Tümer'in YouTube'da yayınlanan "Saba Tümer'le" programına konuk oldu. Muhabirken, nasıl kanal sahibi olduğunu anlatan Ilıcalı, yaptığı işlerde ilk olarak battığını, ardından başarının geldiğini söyledi. Ilıcalı, "Çalıştığım kanala stajyer maaşıyla girmiştim. Ekonomik sıkıntıdan alınan kararla 'Stajyerleri işten çıkartın' dediler, kovulduk. Sonra tekrar başladım. Başarı hikayelerinin önünde hep batma var" dedi.

 

PİQUE'YLE PROJEMİZ VAR

 

Ilıcalı, geçtiğimiz ay İstanbul'da bir araya geldiği dünyaca ünlü eski futbolcu Gerard Pique'yle bir proje yapacaklarını söyledi. Ilıcalı, "Gerard Pique, bana beraber bir futbol ligi kurmakla ilgili proje getirdi" diye konuştu. Adrenalin bağımlısı olduğunu söyleyen Ilıcalı, "Ben non stop risk alıyorum. Korkuyu hissetmiyorum, o heyecanı yaşamak istiyorum. Riskleri aldığım için büyüyebildim" dedi. Kendisini işkolik olarak tanımlayan Ilıcalı, ilişkiler hakkında ise, "Çok işkolik birisiyim. Aslında ilişkilerin bitmesindeki en önemli sebepler, bahaneler" dedi.



Etiketler: