Adam Driver İkinci Kez Baba Olduğunu Ağzından Kaçırdı!

Star Wars The Rise of Skywalker, House of Gucci, Ferrari gibi yapımlarda gösterdiği başarılı performanslarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Hollywood yıldızı Adam Driver ikinci kez baba olduğunu ağzından kaçırdı.

 

NTV'de yer alan habere göre; Şimdilerde "Ferrari" filmiyle gündemde olan oyuncu Adam Driver, ikinci kez baba olduğunu Saturday Night Live provaları sırasında ağzından kaçırdı. "Marriage Story", "House of Gucci", "Ferrari" gibi yapımlarla tanınan oyuncu Adam Driver, özel hayatını gözlerden uzak yaşamayı tercih ediyor. 2013 yılından bu yana kendisi gibi oyuncu Joanne Tucker ile mutlu bir beraberliği olan Driver, 2016'da doğan ilk çocuklarını iki yıl boyunca sır gibi saklamıştı. 40 yaşındaki ünlü aktör, Saturday Night Live provaları sırasında ikinci kez baba olduğunu ağzından kaçırdı.

 

"KIZ BEBEK İSTEMİŞTİM, OLDU”

 

Page Six'in haberine göre; Driver, programın açılışında "Geçen yıl bir kız bebek istemiştim ve oldu, bu da çok yorucuydu. Bu yüzden bu yıl uyku ilacı diliyorum" dedi. Driver, 2020'de Saturday Night Live'daki açılış monoloğunda da "Ben bir eşim. Ve babayım. Tam olarak bu sırayla. Oğluma bu konuda çok açık oldum, o her şeyde ikinci sırada" demişti.

 

Not: Kapak fotoğrafı 65 Filminden alınmıştır.