Adem Metan'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Deprem Bölgesi Ziyareti İle İlgili Analiz! Eleştirmemek Gerekir!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü yazar, radyo programcısı ve sosyal medya fenomeni Adem Metan, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Adıyaman ve Hatay ziyaretleriyle ilgili izlenimlerini paylaşırken çarpıcı ifadeler kullandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü yazar, radyo programcısı ve sosyal medya fenomeni Adem Metan, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Adıyaman ve Hatay ziyaretleriyle ilgili izlenimlerini paylaşırken çarpıcı ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü yazar, radyo programcısı ve sosyal medya fenomeni Adem Metan, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Adıyaman ve Hatay ziyaretleriyle ilgili izlenimlerini paylaşırken çarpıcı ifadeler kullandı. 

 

Çocuklarla diyalog kurmayı seviyor!

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Hatay ve Adıyaman bölgesindeki ziyaretinden izlenimleri hakkında konuşan Metan "Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Hatay’daki ziyaretinin büyük bölümünü takip ettim. Çocuklarla diyalog kurmayı seviyor. Dün Adıyaman’da da çocuklarla ilgilenmiş ve harçlık vermiş. Bu durumu dahi mercek altına alıp eleştirmeyi doğru görmüyorum. İnsanlar şu an yaralarının sarılmasını bekliyor. Muhalefet partileri de hızlı bir şekilde vatandaşa ne vaat verecek buna çalışmalılar. Sn. Erdoğan bir yıl iddiasını ortaya koydu. Benzer bir iddiayı da seçime doğru giderken muhalefet partilerinden görmek gerekir." ifadelerini kullandı. 

 

İşte o paylaşım;

 

adem metan cumhurbaskani erdogan in deprem bolgesi ziyaretindeki izlenimlerini paylasti

 

adem metan cumhurbaskani erdogan in deprem bolgesi ziyaretindeki izlenimlerini paylasti