Afra Saraçoğlu'ndan Aslı Bekiroğlu İçin Bir Yazı Daha!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Afra Saraçoğlu, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda geçtiğimiz günlerde özel görüntüleri ifşa edilen Aslı Bekiroğlu hakkında kötü yorum yapanlar için ağır sözler söyledi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Afra Saraçoğlu, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda geçtiğimiz günlerde özel görüntüleri ifşa edilen Aslı Bekiroğlu hakkında kötü yorum yapanlar için ağır sözler söyledi. Son dönemde yaptığı gündem açıklamalarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Afra Saraçoğlu, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda geçtiğimiz günlerde özel görüntüleri ifşa edilen Aslı Bekiroğlu hakkında kötü yorum yapanlar için ağır sözler söyledi.

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Aslı Bekiroğlu hakkında kötü yorum yapanlar için "Lütfen bunu biraz düşünün. Bi kadının namusuna dil uzatırken kendi ahlaksızlığınızı düşünün...İçiniz kötü. Asla değişmeyeceksiniz di mi? Başkasına iftira atmak ne kadar kolay. Belki de başarısızlığınızın en temel sebebide budur?! Bi başkasının kötülüğünü istemek. Hasetlenmek... :)" ifadelerini kullanan ünlü oyuncu bu paylaşımıyla sosyal medyada takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

İşte Afra Saraçoğlu'nun o paylaşımı;