Afra Saraçoğlu'ndan En İyi Film Oscar'ı Alan Coda Filmi İçin Yorum!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Afra Saraçoğlu, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda en iyi film Oscar'ını alan Coda filmi için düşüncelerini dile getirdi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Afra Saraçoğlu, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda en iyi film Oscar'ını alan Coda filmi için düşüncelerini dile getirdi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Afra Saraçoğlu, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda en iyi film Oscar'ını alan Coda filmi için düşüncelerini dile getirdi. 

 

Ne en iyi film mi seçilmiş?

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Afra Saraçoğlu, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda en iyi film Oscar'ını alan Coda filmi için düşüncelerini dile getirdi. Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Coda'nın en iyi film Oscar'ını almasıyla ilgili "Ne en iyi film coda mı seçilmiş" ifadelerini kullanan Saraçoğlu sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

afra saracoglu en iyi film oscar ini alan coda icin yorumda bulundu