Afra Saraçoğlu'nun Yeni Projesi Ne? Ekranlara Hangi Dizi İle Dönüyor?

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı projelerde gösterdiği başarılı performans ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Afra Saraçoğlu, OGM Pictures'un yeni projesi Antepli dizisi ile ekranlara geri dönmeye hazırlanıyor. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı projelerde gösterdiği başarılı performans ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Afra Saraçoğlu, OGM Pictures'un yeni projesi Antepli dizisi ile ekranlara geri dönmeye hazırlanıyor. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Afra Saraçoğlu, OGM Pictures'un yeni projesi Antepli dizisi ile ekranlara geri dönmeye hazırlanıyor.  

 

afra saracoglu hangi proje ile ekranlara donuyor

 

Son olarak Blu TV'de izleyiciyle buluşan Yeşilçam dizisinde Çağatay Ulusoy'a eşlik eden Afra Saraçoğlu uzun aradan sonra ekranlara dönüyor. Başarılı oyuncu Star TV'nin yeni projesinde rol almak için anlaşma yaptı. İşte detaylar… Masumlar Apartmanı, Camdaki Kız ve Kırmızı Oda gibi reyting rekorları kıran dizilere imza atan OGM Pictures önceki hafta Star TV ile içerik anlaşması yapmıştı. OGM Pictures yapım şirketinin sahibi olan Onur Güvenatam yalnızca Star TV için proje hazırlayacak. Güvenatam'ın Star TV ekranlarından izleyiciyle buluşturacağı ilk dizisi "Antepli" için tüm hazırlıklara başladı.

 

ANTEPLİ DİZİSİNDE KİMLER OYNAYACAK?

 

Çağan Irmak'ın Blu TV'de çektiği Çağatay Ulusoy'lu Yeşilçam dizisinde başrol oynayan Afra Saraçoğlu, 'Antepli' dizisindeki karakterine hazırlanmak için kolları sıvadı. Yalnızca oyunculuğuyla değil güzelliğiyle de gündemden düşmeyen Saraçoğlu daha önce, "Hakime Hanım", "Kusursuz Kiracı", "İntibah", "Kara Tahta", "Gün Işığım", "Harikalar Diyarı", "Gizli Kalsın" gibi projelerden teklif almıştı. Ancak tüm teklifleri red edip Nurgül Yeşilçay ile tiyatro yapma kararı alan ünlü oyuncu, senaryosunu titizlikle incelediği OGM Pictures projesine dahil oldu.

 

ÇEKİMLER İSTANBUL'DA DEVAM EDECEK

 

Saraçoğlu'nun başrolde yer alacağı Antepli dizisinin Gaziantep'te başlanan çekimlerine İstanbul'da devam etmesi bekleniyor.