Afra Saraçoğlu'nun Yeni Reklam Anlaşmasından Alacağı Ücret Dudak Uçuklattı!

Star TV'de yayınlanan Yalı Çapkını dizisindeki performansıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Afra Saraçoğlu yeni reklam anlaşmasından alacağı ücret ile sosyal medyada gündem oldu. 

 

Star TV'de yayınlanan Yalı Çapkını dizisindeki performansıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Afra Saraçoğlu yeni reklam anlaşmasından alacağı ücret ile sosyal medyada gündem oldu. Star TV'de yayınlanan Yalı Çapkını dizisindeki performansıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Afra Saraçoğlu yeni reklam anlaşmasından alacağı ücret ile sosyal medyada gündem oldu. 

 

Alacağı ücret dudak uçuklattı!

 

Yalı Çapkını dizisiyle ününe ün katan güzel oyuncu Afra Saraçoğlu yeni bir markanın reklam yüzü oldu. Ünlü oyununun alacağı rekor ücret dudak uçuklattı. Yalı Çapkını dizisinde can verdiği Seyran karakteriyle büyük ilgi gören Afra Saraçoğlu başarıdan başarıya koşmaya devam ediyor. Güzel oyuncu rekor ücret aldığı yeni bir anlaşmaya imza attı. Özel yaşamı ve dizideki rolüyle sık sık gündeme gelen Saraçoğlu'nun alacağı ücretin miktarı duyanlarda şaşkınlık yarattı. Birsen Altuntaş'ın aktardığı habere göre; Star TV'nin en ünlü ekran yüzlerinden biri olan Afra Saraçoğlu yeni bir reklam anlaşması yaptı. Ünlü oyuncu Defacto’nun ardından dev bir anlaşmaya daha imza attı. Saraçoğlu ünlü bakım ve güzellik markası Elidor’un yüzü oldu. Başarılı oyuncunun kampanya için rekor bir ücrete, 20 milyon TL’ye imza attığı konuşuluyor.