Ah Nerede Ferit Oktay Çubuk Kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşındadır?

Ah Nerede Ferit Oktay Çubuk kimdir? Star TV'de 1 Temmuz 2022 tarihinde ilk bölümü ile ekranlara gelecek Ah Nerede dizisinde Ferit karakterine hayat verecek Oktay Çubuk ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmeye başlandı. Peki Oktay Çubuk kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Ah Nerede Ferit Oktay Çubuk kimdir? Star TV'de 1 Temmuz 2022 tarihinde ilk bölümü ile ekranlara gelecek Ah Nerede dizisinde Ferit karakterine hayat verecek Oktay Çubuk ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmeye başlandı. Peki Oktay Çubuk kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

ah nerede ferit oktay cubuk kimdir nerelidir kac yasindadir

 

Ah Nerede Ferit Oktay Çubuk kimdir?

 

Oktay Çubuk kimdir? 1996 doğumlu olan Oktay Çubuk İzmir doğumludur. Lise eğitimini İzmir’de tamamladıktan sonra Sinema ve Televizyon bölümüne birincilikle girmiştir. İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde eğitimine devam etmektedir. İlk oyunculuk deneyimini 2017 yılında yayınlanan Cennetin Gözyaşları dizisinde canlandırdığı Ömer karakteri ile yaşamıştır. Oktay Çubuk, Show TV ekranlarında yayınlanan Aşk Ağlatır dizisinde Fırat karakterine hayat vermiştir. Çubuk şu anda Show TV ekranlarında yayınlanan Baba dizisinde Kadircan Saruhanlı karakterini canlandırıyor.