AHaber Muhabiri AVM'ye Silahla Girdi! Sonuçlar Felaket! İşte Detaylar!

Son dönemde yaptığı haberlerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren AHaber muhabiri Hakan Süer, İstiklal Caddesi'nde meydana gelen saldırının ardından, ruhsatlı silahıyla AVM'ye girerek güvenlik testi yaparken, sonuçlar sosyal medyada gündem oldu. 

 

Son dönemde yaptığı haberlerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren AHaber muhabiri Hakan Süer, İstiklal Caddesi'nde meydana gelen saldırının ardından, ruhsatlı silahıyla AVM'ye girerek güvenlik testi yaparken, sonuçlar sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde yaptığı haberlerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren AHaber muhabiri Hakan Süer, İstiklal Caddesi'nde meydana gelen saldırının ardından, ruhsatlı silahıyla AVM'ye girerek güvenlik testi yaparken, sonuçlar sosyal medyada gündem oldu. 

 

Kocaeli'de A Haber muhabiri Hakan Süer, İstiklal Caddesi'nde meydana gelen saldırının ardından, ruhsatlı silahıyla AVM'ye girerek güvenlik testi yaptı. Kentteki AVM'lere belindeki silahla giren Süer, o anları sosyal medya hesabından paylaştı. A Haber ve TV41 muhabiri, gazeteci Hakan Süer, "Silahla AVM’leri gezdim sonuç felaket"  notuyla Twitter hesabından bir video paylaştı. İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırının ardından AVM'lerde güvenlik testi yaptığını belirten Hakan Süer, teste başlamadan kendisine ait olan ruhsatlı silahın şarjörünü ve ruhsatını kameralara gösterdi.

 

Süer, "Benim belimde ruhsatlı silahım var, şimdi bu silahla birlikte içeri gireceğim bakalım güvenlikçiler bana ruhsat soracaklar mı ya da silahı fark edecekler mi?" dedi ve ilk AVM'nin girişine doğru ilerledi.

 

AVM'YE SİLAHLA GİRDİ, KİMSE FARK ETMEDİ

 

Herhangi bir uyarı ya da müdahale olmadan silahıyla rahatça AVM'ye giren Süer "Evet gördüğünüz gibi içeri rahatça girdim ve kimse ruhsat sormadı, silah da fark edilmedi" ifadelerini kullandı. Hakan Süer Kocaeli'de başka bir AVM'ye daha silahla girmeye çalıştı, sonuç burada da değişmedi. Kameralar ya da güvenlikler herhangi bir tehlike fark etmedi. Süer, bu AVM'de de rahatça içeriye girdi. Ardından üçüncü bir AVM'ye daha aynı şekilde girmeyi başaran Süer, çektiği videoda "Ne yazık ki burada da kontrol etmediler"  dedi.

 

İşte o görüntüler;