Ahmet Bağdatlı 1.5 Milyon TL Dolandırıldı!

Çukur, Arka Sokaklar gibi ünlü dizilerde rol alan oyuncu Ahmet Bağdatlı'nın çalıştığı cast ajansında Murat U. İsimli bir arkadaşı aracılığıyla 1.5 milyon TL dolandırıldığı iddiası gündeme bomba gibi düştü. 

 

Çukur, Arka Sokaklar gibi ünlü dizilerde rol alan oyuncu Ahmet Bağdatlı'nın çalıştığı cast ajansında Murat U. İsimli bir arkadaşı aracılığıyla 1.5 milyon TL dolandırıldığı iddiası gündeme bomba gibi düştü. Çukur, Arka Sokaklar gibi ünlü dizilerde rol alan oyuncu Ahmet Bağdatlı'nın çalıştığı cast ajansında Murat U. İsimli bir arkadaşı aracılığıyla 1.5 milyon TL dolandırıldığı iddiası gündeme bomba gibi düştü. 

 

Oyuncu Ahmet Bağdatlı, çalıştığı kast ajansında M.U. adlı arkadaşının teknoloji işine girdiğini ve yüklü miktarda para kazandığını öğrendi. İşe girmek için gönüllü olan Bağdatlı, önce küçük miktarlarda para verip yüksek kazanç elde etti. Ardından da M.U. ile birlikte 4 kişinin hesabına 1.5 milyon lira yatırdı. İddiaya göre oyuncu parayı verdiği kişilerden bir daha haber alamadı. İcraya başvurdu. Oyuncu Ahmet Bağdatlı, uygun fiyata satın aldığı teknoloji cihazlarını yüksek karla satacağı bir işe 1,5 milyon yatırdı. İş ortağı ortadan kaybolunca oyuncu, alacağını tahsil etmek için icra takibi başlattı. Çukur, Arka Sokaklar gibi ünlü dizilerde rol alan oyuncu Ahmet Bağdatlı'nın çalıştığı cast ajansında Murat U. İsimli bir arkadaşı vardı. Bağdatlı'nın oyuncu arkadaşıyla yaptığı konuşmada, bir teknoloji cihazı işine girdiğini kısa sürede yüklü miktarda para kazandığını öğrendi. İşe girmek için gönüllü olan Bağdatlı, önce bu iş için küçük meblağalar yatırdı. Paranın karşılığını kısa sürece ve yüksek vadeyle gören Bağdatlı, 1,5 milyon lira değerinde yatırımla işe girdi.

 

Sabah'ın haberine göre, iddiaya göre parayı iş ortağı ve arkadaşı Murat U. ile işin içindeki 4 kişinin hesabına yatırdı. Bir süre sonra parayı verdiği ortağı ve diğerleri yine iddiaya göre genç oyuncuya dönüş yapmadı ve telefonlarını açmadı. Genç adam yatırım yaptığı parayı geri almak için banka dekontlarıyla birlikte İcra Müdürlüğüne başvurdu. Bağdatlı, parasının faiziyle tahsil edilmesini istedi.