Ahmet Kural İle Çağla Gizem Şahin Evleniyor! İşte Detaylar!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Ahmet Kural ile sevgilisi Çağla Gizem Şahin'in evlenmeye hazırlandıkları belirtildi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Ahmet Kural ile sevgilisi Çağla Gizem Şahin'in evlenmeye hazırlandıkları belirtildi. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Ahmet Kural ile sevgilisi Çağla Gizem Şahin'in evlenmeye hazırlandıkları belirtildi. 

 

Ahmet Kural ve Çağla Gizem Şahin, kısa bir ayrılık sonrası tekrar barışıp, ayrılık sonrası evlilik kararı aldı. 1 milyon değerindeki yüzükle evlilik teklifi yapan Kural, sevgilisinden “Evet” cevabı aldı. Ünlü oyuncu Ahmet Kural'ın avukat sevgilisi Çağla Gizem Şahin ile 4 yıldır mutlu bir birlikteliği bulunuyordu. Geçtiğimiz aylarda ilişkilerini noktalayan Ahmet Kural ve Çağla Gizem Şahin, kısa bir ayrılık sonrası tekrar barıştı ve bu ayrılık sonrası evlilik kararı aldıklarını duyurdular.

 

Takvim'in haberine göre, ikilinin barışması ise Ahmet Kural'ın evlilik teklifi ile gerçekleşmiş. Kural, evlilik teklifi yaparken de Kapalı Çarşı'dan çok ünlü bir mücevherciden 1 milyon lira değerinde bir tektaş alıp evlilik teklifini öyle gerçekleştirmiş. Tabi evlilik teklifi sonrası süreci hızlandıran ikili Bodrum Cennet Koyu'nda bir otelde 18 Temmuz Salı günü 350 özel davetlinin katılımı ile evlenecekler.